Sildeben

Sildeben

Sildebensborde

Vil du gerne have et spisebord, der er udover det sædvanlige? Så er et sildebensparketbord det oplagte valg. Et sådant bord tager sig godt ud i enhver boligindretning, og det vil med garanti tiltrække sig masser af positiv opmærksomhed. Uanset hvordan din bolig er indrettet, vil du kunne få fingrene i et sildebensbord igennem Silva DNA, som komplimenterer indretningen helt perfekt. Det hele kommer således til at gå op i en højere enhed, og I får skabt et smukt samlingspunkt derhjemme.

 

I en ofte hektisk hverdag er spisebordet typisk familiens samlingssted. Det er her, man mødes, inden dagen for alvor begynder, og her, man igen mødes, når den lakker mod enden. Spisebordet sætter så at sige rammen om dagen, og derfor skal I naturligvis også have et skønt spisebord som samlingssted. Det er typisk ved spisebordet, man har de allerbedste samtaler, og uanset om I er en børnefamilie eller et par, der holder af at have vennerne på besøg til gode middage, kan I finde et sildebensbord, som er helt perfekt til jeres behov og jeres livsstil.

 

100 % håndlavede sildebensborde

Hos Silva DNA vægter vi det gode håndværk utroligt højt. Alle vores borde er håndlavede fra bunden, og dermed er der intet, der bliver overladt til tilfældighederne i produktionen. Der er ganske enkelt tale om godt håndværk hele vejen igennem. Det, tror vi på, giver et både flottere og mere holdbart færdigt produkt.


Netop fordi alle vores fine sildebensborde bliver håndlavet ved bestilling, er der heller aldrig to borde, der er ens. Alle bordene har deres egne særpræg, og vil du have et bord, der er noget helt særligt, er dette derfor også det oplagte valg.

 

Sildebensparketbordenes unikke look skyldes naturligvis også, at vi arbejder med veludvalgte naturmaterialer. Hver eneste stykke træ har således sine egne konturer og sine egne særmærker. Dette resulterer i fuldkommen unikke borde, som hver især har deres egne individuelle træk.

 

Sildebensborde på bestilling

Vores sildebensparketborde bliver aldrig masseproduceret på forhånd. Vi har altså ikke et lager af borde stående, men påbegynder derimod fremstillingen, når du bestiller dit sildebensbord hos os. Det vil sige, at bordet bliver udarbejdet specifikt til dig og absolut ingen andre.

 

Denne fremgangsmåde gør, at du har enorm valgfrihed, i forhold til hvordan du gerne vil have dit nye sildebensbord til at se ud. Vi producerer både firkantede og runde sildebensborde, og de kommer i mange forskellige størrelser. Uanset hvordan behovene er, og hvad der passer til din boligindretning, kan du altså få fremstillet et sildebensbord, som er helt perfekt.

 

Vi producerer desuden mange forskellige typer ben til vores forskellige sildebensborde, og dermed har du mulighed for selv at have indflydelse på bordets helhedsudtryk. Generelt gælder det, at vi kan imødekomme en lang række forskellige ønsker og krav til dit nye sildebensbord. Hvad end du måtte have i tankerne, må du derfor endelig ikke holde dig tilbage. Kontakt os blot for at tage en snak om mulighederne – vi skal nok gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at føre din drøm ud i virkeligheden.

 

Et sildebensbord til enhver boligindretning

Udover at du kan have indflydelse på sildebensparketbordets størrelse, form og ben, er der ligeledes valgfrihed i forhold til overfladebehandlingen. Du kan således vælge imellem olie i mange forskellige farver, hvorved du kan være med til at sætte dit eget præg på bordet.

 

Vi kan tilpasse bordets overflade til mange forskellige ønsker og behov, og dermed kan vi altså også producere et sildebensbord, som kommer til at passe helt perfekt ind i netop din boligindretning. Eksempelvis kan vi oliere bordet med olie i sort, grå eller hvid, alt efter hvilket udtryk, du ønsker, bordet skal have. Vi kan også behandle det med olie i farven antracit, som har været det helt store inden for boligindretning i de seneste år og sandsynligvis fortsat kommer til at dominere boligindretningsverdenen.

 

Ønsker du et helt igennem naturligt udtryk, kan vi behandle bordet med en naturlig olie eller med eksempelvis valnøddeolie. Der er stort set frit valg på alle hylder, så vi kan med garanti finde frem til en løsning, som du finder helt perfekt.

 

Sunde og smukke sildebensborde

Når vi behandler bordene med olie, får de helt op til fem omgange. Dermed er vi sikre på, at sildebensbordene er fuldkommen mættede, og det giver altså det bedste og mest langtidsholdbare resultat.

Udover at dit nye sildebensbord behandles med olie i den ønskede nuance, bliver det ligeledes behandlet med bivoks. Denne behandling gør, at bordet kan holde sig flot og sundt i lang tid frem – også selvom det naturligvis kan blive udsat for lidt af hvert.

 

Som altid, når man har at gøre med træborde, gælder det naturligvis, at du skal sørge for at pleje og passe dit sildebensbord, hvis du ønsker, at det skal forblive et smukt samlingspunkt i dit hjem. Ved at behandle og pleje det godt fra starten af, har vi imidlertid sørget for, at den videre vedligeholdelse bliver langt nemmere at gå til, og du kan dermed roligt forvente, at dit nye sildebensbord kommer til at holde sig smukt i lang tid.

 

Et skønt samlingspunkt i hjemmet

Holder du af at nyde en god middag med venner og familie? Elsker du de små hyggestunder omkring bordet efter en lang dag på jobbet, eller inden dagen for alvor går i gang? Så skal du naturligvis gøre noget ud af at skabe et skønt samlingspunkt i dit hjem. Et samlingspunkt, hvor der er plads til fordybelse, samvær og hygge i lange baner.


Det kan du gøre ved at investere i et smukt sildebensparketbord, som uden tvivl vil komme til at være et centralt element i din boligindretning. Sildebensbordet kan tilpasses efter netop dine ønsker, så uanset hvad du går og drømmer om, kan vi producere et sildebensbord, der er lige i øjet.

 

Når du får os til at fremstille dit sildebensbord, kan du vide dig sikker på, at du får et 100 % unikt bord, som er produceret til lige netop dig. Det giver dig stor valgfrihed, samt et bord der er noget langt ud over det sædvanlige.