Planke

Planke

Plankeborde

Et smukt plankebord kan med garanti gøre din boligindretning til noget ganske særligt. Et sådant bord bliver samlingspunktet i dit hjem, og det vil uden tvivl tiltrække sig masser af positiv opmærksomhed.

 

Uanset hvordan din bolig er indrettet, vil et flot og rustikt plankebord uden tvivl tage sig godt ud i dit hjem, og når du får os til at fremstille det til dig, har du i høj grad indflydelse på, hvordan det færdige resultat bliver. Vi masseproducerer nemlig ikke vores plankeborde på forhånd, men specialfremstiller dem derimod til den enkelte kunde. Du får altså et 100 % unikt bord, når du køber dit plankebord her hos os.

 

Har du nogle særlige krav eller ønsker til dit nye plankebord, må du derfor endelig heller ikke holde dig tilbage. Vi elsker at føre forskellige drømme og idéer ud i livet, og vi vil derfor også meget gerne hjælpe netop dig med at få fingrene i dit drømmebord. Uanset hvad du har af ønsker til dit nye plankebord, skal vi derfor også nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Kontakt os blot, så tager vi en snak om de forskellige muligheder og dine plankebordsdrømme.

 

Håndlavede plankeborde i høj kvalitet

Samtlige af vores plankeborde bliver lavet i hånden, og vi vægter det gode håndværk utroligt højt. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Ligeledes er vi kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af de materialer, vi benytter. Som udgangspunkt bliver vores plankeborde fremstillet i egetræ, men igen: Hvis du har nogle særlige ønsker, så lad os vide det, og så kigger vi på mulighederne med dig.

 

Vores smukke egetræsplankeborde bliver altid behandlet med olie op til fem gange. Et egetræsbord skal nemlig gerne mættes med olie for at holde sig sundt og smukt i lang tid, og det sikrer vi på denne måde, at det gør.

 

Egeplankebordene bliver desuden alle sammen behandlet med bivoks, hvorved vi sikrer os et godt og langtidsholdbart resultat, som er nemt at holde. Man kan ikke komme udenom, at et egetræsbord har brug for pleje i løbet af årene, men med vores grundige behandling er bunden lagt, således at vedligeholdelsen bliver nem at gå til.

 

Specialfremstillede plankeborde

Vi fremstiller både firkantede og runde borde af planker her hos Silva DNA. De kommer i forskellige størrelser, så uanset hvordan din bolig er indrettet, kan du få fingrene i et smukt egetræsplankebord, som passer perfekt ind i stilen. Igen gælder det, at hvis du har særlige ønsker til mål eller udformning, skal du blot kontakte os for at tage en snak om disse, så skal vi nok i fællesskab finde frem til en god løsning.

 

Medvirkende til, at du får et plankebord, der er lige i øjet, er desuden, at du kan vælge imellem mange forskellige bordben til plankebordene fra Silva DNA. Benene til plankebordet er naturligvis med til at bestemme helhedsindtrykket, og derfor er det også væsentligt at overveje, hvilke bordben du vil have på dit nye plankebord.  

 

Vi kan tilbyde mange forskellige bordben til plankebordene, så der skal nok være en løsning, der falder i din smag. Nogle plankebordsben er mest ideelle til de firkantede borde, imens andre er mest ideelle til runde borde. Tag blot et kig på de forskellige muligheder, eller kontakt os for at finde frem til de helt rette ben til dit plankebord.

 

Et plankebord efter netop dine ønsker

Udover at du kan være med til at bestemme formen, størrelsen og bordbenene på plankebordet, kan du desuden også vælge imellem mange forskellige slags overfladebehandlinger. Afhængigt af hvilken type olie vi giver dit plankebord i egetræ, får det sit helt eget udtryk, og dermed kan vi tilpasse bordet til netop dine personlige præferencer.

 

Det gør stor forskel for boligindretningen, om du eksempelvis vælger et sort plankebord eller et hvidt plankebord. Du kan også gå mellemvejen med et gråt plankebord eller et bord, der er behandlet med en anden farve olie. Vælger du et mørkt plankebord, er det klart, at det kommer til at ”fylde” mere i rummet, end et lyst plankebord gør. Et mørkt plankebord giver et meget rustikt look, og er det netop et rustikt spisebord, du er på udkig efter, kan et mørkt eller sort plankebord altså være en løsning.

 

Der er mange forskellige muligheder, og igen er det værd at fremhæve, at vi kan tilpasse bordet efter dine konkrete ønsker. Hvad end du måtte have af idéer og tanker, skal du altså endelig ikke holde dig tilbage. Går du for eksempel og drømmer om nogle særlige bordben til plankebordet, eller vil du gerne have, at dit plankebord får en særlig form, så kontakt os blot og lad os det vide.

 

Skab det skønneste rum med et rustikt plankebord

Et plankespisebord vil uden tvivl danne ramme om masser af skønne middage i godt selskab. Derudover vil spisebordet med planker være samlingspunkt for familien i den til tider hektiske hverdag. Det er her, man mødes, inden dagen for alvor går i gang. Når dagen lakker mod enden, mødes man igen om plankespisebordet, før det er sengetid. Det sætter altså en smuk ramme om hverdagen og indbyder til hygge og gode stunder med familie og venner, når der er lidt mere tid at gøre med.

 

Vi kan naturligvis også lave andet end spiseborde som plankebord. Er du eksempelvis interesseret i et plankebord som sofabord, sengebord eller skrivebord, kan vi med stor sandsynlighed også klare dette. Vores egeplankeborde kan ganske enkelt tilpasses efter netop dine ønsker og behov.

 

Uanset hvilken type bord du mangler, hvilke plankebordsben du gerne vil have, hvilken overfladebehandling du foretrækker, og hvilken størrelse bord du er på udkig efter, kan vi finde frem til en løsning. Der er helt sikkert også et plankebord i eg for lige netop dig – og er du interesseret i noget andet end et egeplankebord, kan vi med stor sandsynlighed ligeledes klare opgaven. Kontakt os blot for at høre mere om mulighederne – vi skal helt sikkert nok finde frem til en god løsning, som passer perfekt ind i netop din bolig og din livsstil.