RETROit Cobana

RETROit Cobana

Aktive filtre

 • Black
  Vis her

  RETROit Cobana Junior

  1.799,00 kr.

  RETROit Cobana Junior - Den kendte RETROit sækkestole til børn

  Børnesækkestol i dansk design og slidstærke materialer

  Lækker børnesækkestol i eksklusivt dansk design, som kan bruges både inde og ude. Vælg mellem 6 skønne farver, som matcher både pige- og drengeværelset.

  0 Review(s) 
 • Sand Melange
  Vis her

  RETROit Cobana Junior Drum

  999,00 kr.

  Sød puf i børnestørrelse. Brug puffen som ekstra siddeplads på børneværelset, eller kombinér den med en RETROit Cobana Junior eller SQUAREit Cobana Junior sækkestol. Vælg mellem 6 smukke farver.

  RETROit Cobana Junior Drum - Drum til børn i slidstærkt cobana stof
  Slidstærk puf i børnestørrelse. Perfekt til både drenge- og pigeværelset
  De populære RETROit Cobana puffer findes nu i en børnestørrelse til familiens yngste. Giv børnene deres helt egen puf, som de kan bruge som ekstra siddeplads eller fodskammel. Puffen matcher vores juniorsækkestole perfekt i både størrelse og farver.

  0 Review(s) 
 • Brown
  Vis her

  RETROit Cobana sækkestol

  2.599,00 kr.

  RETROit Cobana sækkestol til udenfor og indenfor
  RETROit Cobana sækkestolen giver dig luksus og komfort både inde og ude. Brug den som havemøbel om sommeren og som lænestol i stuen om vinteren – RETROit Cobana kan det hele. Den perfekte loungestol til dig, der elsker dansk design kombineret med mange anvendelsesmuligheder.

  Indoor & Outdoor
  Brug den både inde og ude! Du kan gøre RETROit Cobana til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen - just MOVEit!

  0 Review(s)