Sildebensbord - Natur/Hvid

0 Review(s) 
Bredde
Længde
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
8.000,00 kr.
Inkl. moms

Firkantet sildebensbord – natur/ hvid

Med et smukt spisebord som dette, har familien et skønt samlingspunkt i hverdagen. Bordet fås i forskellige størrelser, så der er helt sikkert også en løsning, der er perfekt for netop din familie og i forhold til din boligindretning.

 

Hvert eneste af vores smukke borde bliver håndlavet ved bestilling, og dermed kan du forvente at få et bord, der er ud over det sædvanlige, når du bestiller dit bord her hos os. Har du nogen særlige ønsker til dit nye spisebord, må du endelig heller ikke holde dig tilbage – vores fornemmeste opgave er at skabe et bord, som til perfektion matcher netop dine ønsker og behov.

 

Du har for eksempel frit valg på alle hylder, når det kommer til benene på dit nye sildebensbord. Vi kan tilbyde dig mange forskellige typer ben, så uanset hvad du foretrækker, kan vi helt sikkert finde frem til en god løsning.

 

Alle vores sildebensborde behandles med olie og voks op til fem gange, således at vi er helt sikre på, at de er mættede. Derved kan du også regne med at få et smukt og sundt bord, som er nemt at holde, når du køber dit nye bord her hos os. Denne udgave er behandlet med en fin hvid olie og derefter med bivoks.

9999 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord - Natur/Hvid

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: