Sildebensbord rund Sort

0 Review(s) 

Diameter
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
9.500,00 kr.
Inkl. moms

Rundt sildebensbord – sort

Her hos Silva DNA vægter vi det gode håndværk højt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Derfor kan du også forvente at få solidt og gennemført håndværk, når du køber dit nye spisebord her hos os. Materialerne er alle nøje udvalgte, og hvert eneste bord bliver håndlavet ved bestilling. Bordene får olie og voks op til fem gange, inden de sendes afsted, og dermed får du altså også et bord, som er nemt at holde sundt og smukt.

 

Netop fordi bordene bliver lavet i hånden, er de også alle sammen fuldkomne unikaer, og du kan derfor forvente at få et bord, der er noget ganske særligt, når du køber det her hos os. Desuden gælder det naturligvis, at materialerne har deres egne særpræg, som ligeledes bidrager til, at du får et helt igennem unikt bord. Denne udgave er behandlet med en sort olie og derefter med bivoks for at sikre det absolut bedste resultat.

 

Som standard har vores runde sildebensborde krydsben, men foretrækker du en anden type ben, skal du endelig blot lade os det vide. Generelt gælder det, at vi kan imødekomme en lang række forskellige krav og ønsker til bordene, da vi netop fremstiller dem ved bestilling. Dermed kan du få et bord, der passer perfekt ind i netop dit hjem. 

10000 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord rund Sort

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: