Sildebensbord - Hvid Olie

0 Review(s) 
Bredde
Længde
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
8.000,00 kr.
Inkl. moms

Firkantet sildebensbord – hvidt, olie

Med dette smukke sildebensbord kan du gøre din boligindretning til noget ganske særligt. Det kommer i forskellige mål, og dermed kan vi helt sikkert også fremstille et bord, der passer perfekt ind i netop din boligindretning. Denne udgave er behandlet med en klassisk hvid olie.

 

Generelt er der god mulighed for at tilpasse bordet efter dine præferencer, ønsker og behov. Det skyldes, at alle bordene bliver fremstillet ved bestilling, hvorved vi kan sørge for, at resultatet bliver, lige som du gerne vil have det. Eksempelvis kan du vælge mange forskellige typer ben til vores fine sildebensborde.

 

100 % unikt håndlavede sildebensborde

Alle vores borde er håndlavede, og du kan derfor også roligt forventet at få et bord, der er noget udover det sædvanlige, når du køber dit nye bord her hos os. Der er ganske enkelt ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, og vi vægter det gode håndværk meget højt.


At produkterne er håndlavede – og desuden fremstillet i udsøgte naturmaterialer – betyder desuden, at der aldrig er to borde, der er ens. De er alle sammen helt unikke, og vil du gerne have et spisebord, der er noget ganske særligt, er dette derfor det oplagte valg. Det unikke spisebord vil helt sikkert tiltrække sig masser af positiv opmærksomhed. 

10000 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord - Hvid Olie

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: