Sildebensbord - Sort

0 Review(s) 
Bredde
Længde
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
8.000,00 kr.
Inkl. moms

Firkantet sildebensbord – sort

Er du på udkig efter et fuldkommen unikt bord, som kan være samlingspunktet i din bolig? Så er et flot, håndlavet bord som dette et godt bud. Sildebensbordet er fremstillet i egetræ og derefter behandlet med en sort olie. Derved får det naturligvis et mørkt look, men du kan fortsat se træets konturer og særpræg igennem olien.

 

Efter oliebehandlingen bliver bordet behandlet med bivoks for at sikre et smukt og langtidsholdbart resultat. Du får dermed et flot, rustikt bord, som tilmed er nemt at holde ved lige.

 

Skab det smukkeste rum med et sildebensbord

Et håndlavet sildebensbord som dette vil med garanti komme til at tiltrække sig masser af opmærksomhed i din boligindretning. Vil du gerne skabe et smukt og betagende rum, er dette bord derfor også det oplagte valg.

 

Bordet fås i forskellige længder, og det fremstilles specifikt til dig ved bestilling. Det vil også sige, at hvis du har nogle særlige ønsker eller krav til dit bord, skal du blot lade os det vide – så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Du kan eksempelvis selv vælge ben til dit nye sildebensbord og derved være med til at sætte dit eget præg på bordet. 

10000 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord - Sort

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: