Sildebensbord - Natur

0 Review(s) 
Bredde
Længde
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
8.000,00 kr.
Inkl. moms

Firkantet sildebensbord – natur

Med dette smukke sildebensbord får du et naturligt udseende bord, hvor træets egne særpræg er fremhævet på fineste vis. Bordet er behandlet med olie og bivoks op til fem gange, før vi sender det afsted. Dermed er vi sikre på, at det er fuldkommen mættet, inden det lander i din bolig, og derved får du et sildebensbord, der er nemt at holde.

 

Når du køber et sildebensbord her hos Silva DNA, kan du frit vælge imellem mange forskellige typer ben. Desuden fås dette bord i forskellige længder, og derved er der rig mulighed for at tilpasse bordet til netop dine ønsker og behov.

 

100 % specialfremstillede sildebensborde

Alle vores sildebensborde fremstilles i hånden ved bestilling. Dermed er der også rig mulighed for at komme med særlige ønsker til dit sildebensbord, hvis du måtte have sådanne. Bordet fremstilles ganske enkelt specifikt til dig, og derfor skal det naturligvis også være, lige som du gerne vil have det.

 

Netop fordi vi fremstiller i hånden ved bestilling og desuden arbejder med naturmaterialer, er der aldrig to borde, der er ens. Når du får os til at producere dit sildebensbord, kan du således forvente at få et 100 % unikt bord, som uden tvivl vil blive en central del af din boligindretning. 

10000 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord - Natur

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: