Sildebensbord - Antracit

0 Review(s) 
Bredde
Længde
Vælg bordben
  • Krydsben stål - Hvid
  • Krydsben stål - Sort
8.000,00 kr.
Inkl. moms

Firkantet sildebensbord – antracit

Antracit har været det helt store inden for boligindretning de seneste år, og der er intet, der tyder på, at denne tendens ændrer sig lige foreløbigt. Vil du have et smukt og moderne bord, er dette sildebensbord altså et oplagt valg. Det bliver behandlet med en olie i farven antracit, men du kan naturligvis fortsat se træets særpræg og konturer igennem olien.

 

Efter oliebehandlingen får bordet bivoks for at sikre et smukt og langtidsholdbart resultat. Du kan altså forvente at få et smukt og sundt sildebensbord, som er nemt at holde, når du bestiller det her hos os.

 

Sildebensbordet bliver håndlavet – specielt til dig

Vores sildebensborde bliver ikke masseproducerede. De bliver derimod specialfremstillede til den enkelte kunde. Det vil også sige, at du i høj grad har mulighed for at bestemme, hvordan dit nye bord skal se ud. Dette firkantede sildebensbord kan eksempelvis fås i forskellige længder, og derudover kan du vælge imellem flere forskellige typer ben. 

 

Generelt gælder det, at hvis du har nogle særlige ønsker til, hvordan dit håndlavede sildebensbord skal se ud, skal du blot lade os det vide. Vi fremstiller bordet specifikt til dig, og du får dermed et helt igennem unikt bord, som meget gerne skulle passe perfekt ind i netop din boligindretning. 

10000 Varer

Anmeldelser

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Skriv din anmeldelse

Sildebensbord - Antracit

Skriv din anmeldelse

14 andre produkter i den samme kategori: