Firkantet sildebensbord

,

Fra: 5.995,00 DKK

Låneberegner

Udfyld venligst produktmuligheder

*Dette låneeksempel inkluderer kun beregning for dette produkt. Hos SilvaDNA tilbyder vi smarte delbetalingsløsninger gennem Resurs Bank. Det giver dig mulighed for, at splitte betalingen op i mindre bider. Vælg Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout for mere information samt vilkår og betingelser. (SilvaDNA kan ikke stilles til regnskab for den beregnet lånepris)

Sæt dit eget personlige præg med et firkantet sildebensbord

Et spisebord i sildeben passer perfekt ind i ethvert dansk hjem. Hos SilvaDNA giver vi dig muligheden for at designe dit eget smukke bord i sildeben – i lige præcis de mål og materialer, vi tilbyder. 

Vi specialfremstiller det firkantede sildebensspisebord ud fra dine ønsker og kriterier. Du får lige det bord, du altid har drømt om, som passer perfekt ind i dit hjem. 

Køb et sildebensbord med udtræk

Vores firkantede sildebensborde kan både bruges af singlen, den store børnefamilie og dem ind i mellem. Du kan fx købe et sildebensbord med tillægsplader, som giver dig uendelige muligheder, der gør den almindelige aftensmad nem, samt den store festmiddag overskuelig med god plads til gæsterne.

Dette giver dig rig mulighed for at få det bord, du drømmer om. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man designer sit eget sildebensbord som spisebord hos os.