Rundt sildebensbord

,

Fra: 7.495,00 DKK

Låneberegner

Udfyld venligst produktmuligheder

*Dette låneeksempel inkluderer kun beregning for dette produkt. Hos SilvaDNA tilbyder vi smarte delbetalingsløsninger gennem Resurs Bank. Det giver dig mulighed for, at splitte betalingen op i mindre bider. Vælg Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout for mere information samt vilkår og betingelser. (SilvaDNA kan ikke stilles til regnskab for den beregnet lånepris)

Design et rundt sildebensbord i smukke materialer

Gør dit hjem personligt med et rundt spisebord i sildebensmønster. Et smukt og kreativt mønster, der kan laves som dit nye spisebord, hvor der rigtigt bliver kræset om detaljerne.

Du kan design dit nye og smukke runde bord med sildeben ud fra de mål og materialer, vi tilbyder. Det giver dig rig mulighed for at få netop det bord, du ønsker.

Sildebensbord med udtræk

Et sildebensbord som spisebord sætter prikken over i’et i ethvert hjem. Du får et unikt look med et specialfremstillet bord, der passer perfekt ind i spisestuen.

Vi specialfremstiller dit bord efter dine ønsker. Vores sildebensborde i rundt design passer ind i alle hjem og til alle behov, da du kan få dit sildebensbord med tillægsplader.