Sildeben sofabord

Fra: 3.995,00 DKK

Låneberegner

Udfyld venligst produktmuligheder

*Dette låneeksempel inkluderer kun beregning for dette produkt. Hos SilvaDNA tilbyder vi smarte delbetalingsløsninger gennem Resurs Bank. Det giver dig mulighed for, at splitte betalingen op i mindre bider. Vælg Resurs Bank som betalingsmetode ved checkout for mere information samt vilkår og betingelser. (SilvaDNA kan ikke stilles til regnskab for den beregnet lånepris)

Design selv dit sofabord i sildeben

Et rundt sofabord i sildeben er et sofistikeret alternativ, der giver spil i stuen. Vores smukke sildebenssofabord er til dig, som vil have kreativitet, kvalitet og kunst i ét perfekt møbel. 

Gør dit drømmebord til virkelighed, og design dit eget sofabord hos SilvaDNA. Ud fra de mål og materialer, vi tilbyder, finder du et hav af muligheder, der kan kombineres og give dig det bord, du ønsker. 

Køb sofabord i sildeben

Et rundt sildebensbord kan bruges til at komplimentere sofaen og andre møbler i stuen. Du kan også selv design dit runde sildebensspisebord eller firkantet sildebensspisebord for at skabe en rød tråd i dit hjem.

Det er så enkelt, som det kan blive: du designer, og vi fremstiller. Vores borde kan laves i forskellige træsorter, som f.eks. sofaborde i valnød og røget eg. Det er kun fantasien, som sætter grænser, når du skal til at designe et sofabord i træ.